Matematik

Standselængde

21. september 2006 af _Keller (Slettet)
Bestem standselængden S, når hastigheden er 50 km/h, 80 km/h og 100 km/h.

Bilens samlede standselængde S (meter) er lig med reaktionstid + bremselængde, dvs. S = R + B

B= 0,005*v^2
R= 0.9 sek
v: 50 km/t,
alligevel kan jeg ikke det til at passe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Prøv at tag et kig på enhederne, så vil du hurtigt se at

S = R + B

ikke kan passe.

Svar #2
21. september 2006 af _Keller (Slettet)

jamen måske derfor jeg ikk kan komme videre med denne opg.
jeg havde tænkt:

1km/t = 1000m/3600 sek = 0.2778 m/s

50km/t:

50*0,2778*0,9 = 13,84, hvilket ikke passer med facitten i bogen?

Svar #3
21. september 2006 af _Keller (Slettet)

hov , jeg har læst forkert!

Bestem standselængden S, når hastigheden er 50 km/h, 80 km/h og 100 km/h.

Bilens samlede standselængde S (meter) er lig med reaktionslængde + bremselængde, dvs. S = R + B

B= 0,005*v^2
R= 0.9 sek
v: 50 km/t,
alligevel kan jeg ikke det til at passe.

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#3:
Dine enheder er stadig forkerte! R kan jo ikke have enheden af tid, når det er bremselængden.

Svar #5
21. september 2006 af _Keller (Slettet)

Jamen, kan du så prøve at fortælle mig, hvad jeg skal gøre ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#3:
Og B har enhede m²/s² hvilket heller ikke giver mening. Prøv lige at find ud af hvad de enkelt størrelser faktisk er!

Svar #7
21. september 2006 af _Keller (Slettet)

Jeg har skrevet det som det står i bogen:

v = hastigheden
B = 0,005 * v^2
R = reaktionslængden
S = Standselængden

S = R + B


???

Svar #8
21. september 2006 af _Keller (Slettet)

Vil i ikke nok hjælpe

Skriv et svar til: Standselængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.