Matematik
Hjælp til at regne videre
21. september 2006 af
Thegreenfox (Slettet)
Angiv en ligning for l ud fra punktet A(8,3) der er parallel med n som har ligningen y=-1/2x+117
jeg ved at man skal bruge formlen y-y0 = a(x-x0)...men hvordan regner man videre derfra?
jeg ved at man skal bruge formlen y-y0 = a(x-x0)...men hvordan regner man videre derfra?
Svar #1
21. september 2006 af dnadan (Slettet)
Da du har fået oplyst, at linjen l er parallel med linjen n, må dette altså betyde, at de har den samme hældningskoeffiecient, nu har du hældningen og et punkt, herved kan du finde linjen l's ligning...
Skriv et svar til: Hjælp til at regne videre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
