Matematik
tidsvægtet
22. september 2006 af
lith (Slettet)
har brug for hjælp, men for at kunne hjælpe, skal man nok have bogen: "eksamens opgaver i matematik" fra højniveau i 3.g.
Det er opg. E3030, som jeg ikke er helt med på.
vi får givet: ved tidvægtet koncentration af et stof forstås:
Ctv = (1/T)* S (fra 0 til T) f(t) dt.
hvor f(t)=koncentrationen til tiden t, og T er perioden, der måles over.
Beregn den tidsvægtede koncentration af stoffet.
håber nogen kan hjælpe. på forhånd tak.
ps.der en graf over stofkoncentrationen som funktion af tiden
har brug for hjælp, men for at kunne hjælpe, skal man nok have bogen: "eksamens opgaver i matematik" fra højniveau i 3.g.
Det er opg. E3030, som jeg ikke er helt med på.
vi får givet: ved tidvægtet koncentration af et stof forstås:
Ctv = (1/T)* S (fra 0 til T) f(t) dt.
hvor f(t)=koncentrationen til tiden t, og T er perioden, der måles over.
Beregn den tidsvægtede koncentration af stoffet.
håber nogen kan hjælpe. på forhånd tak.
ps.der en graf over stofkoncentrationen som funktion af tiden
Skriv et svar til: tidsvægtet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
