Matematik
differentialregning, f'(x)=0??
24. september 2006 af
Stino (Slettet)
en lille opgave jeg er gået i stå ved :S..
"Bestem samtlige løsninger til f'(x)=0, når f(x)=1/3x^3-1/2x^2-6x"
- og jeg kunne virkelig godt bruge lidt hurtig hjælp!
"Bestem samtlige løsninger til f'(x)=0, når f(x)=1/3x^3-1/2x^2-6x"
- og jeg kunne virkelig godt bruge lidt hurtig hjælp!
Svar #1
24. september 2006 af eightx2 (Slettet)
Differentier f(x), så du får f'(x), og sæt det lig med 0.
Skriv et svar til: differentialregning, f'(x)=0??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
