Matematik

stam funktion

25. september 2006 af MrJonas (Slettet)
skal finde stamfunktion af f(x) = 9/3-4x , kan ik lige overskue det, skal laves i hånden

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2006 af filleellif (Slettet)

Har du prøvet? For den er altså ufatteligt simpel!

Svar #2
25. september 2006 af MrJonas (Slettet)

Tror jeg har den.. men er det lovligt bare at indsætte/gange fx -4/3 og -3/4, altså dens reciprokke heddet det vist?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2006 af Waterhouse (Slettet)

Jeps, helt og aldeles lovligt.

Svar #4
25. september 2006 af MrJonas (Slettet)

kan jeg godt bare skrive : f(x) = 9/3-4x = integraletegn 9/3-4x dx?.. Er ikke skarp til det skriftlige/forklaringen

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2006 af wendten (Slettet)

f(x) = 9/3-4x
F(x) = 9/3x-2x^2

når udtrykket er på ledform, (når der er plus eller minus imellem) kan du differentiere og integrerer de forskellige le hver for sig



Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2006 af ibibib (Slettet)

Den opgave har jeg set før.
Jeg tror at der er glemt en parentes i nævneren i #1.
Hvis f(x)=9/(3-4x) skal du benytte substitution t=nævneren.

Skriv et svar til: stam funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.