Matematik
Funktionsfamilieer
26. september 2006 af
Amalthea (Slettet)
Hej
Jeg sidder med en opgave hvor jeg har
Ga(x)=
(c/x)+ d for x > (1/a)
Jeg skal bestemme c og d så funktionen er kontinuert og differentiable i x = (1/a)
Jeg føler mig temmelig lost. Er der nogen der kan give mig et par tips i den rigtige retning?
Jeg sidder med en opgave hvor jeg har
Ga(x)=
(c/x)+ d for x > (1/a)
Jeg skal bestemme c og d så funktionen er kontinuert og differentiable i x = (1/a)
Jeg føler mig temmelig lost. Er der nogen der kan give mig et par tips i den rigtige retning?
Svar #1
26. september 2006 af Amalthea (Slettet)
Jeg glemte at skrive at Ga(x) = (a^2*x + a)*e^-ax for x(mindre eller ligmed)x
Jeg ved ikke om den oplysning er relevant for at finde løsningen.
Jeg ved ikke om den oplysning er relevant for at finde løsningen.
Svar #2
26. september 2006 af peachbed625 (Slettet)
vi har jo fundet ud af det:) WIR SIND TOLL!!!!!!!!!!!!!1
Skriv et svar til: Funktionsfamilieer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
