Matematik
spandfuld opgaver :b !
26. september 2006 af
Sannaen (Slettet)
1) Simplyfy
a) z i 5 / 5 i -5
b) z i 0 = 1?
c) z i 8 * z i 6 / z i 14 = z i 0 = 1 ?
2) Evaluate
a) 0,25 i 1/2 = 0,5
b) 4096 i 1/3 = 16
c) 2601 i 1/2 = 51
d) 16 i -1/2 = 0,15
3) Simplify
x i 8 * x i -3 / x i -5 * xi 2
4)
Find the value of (1/7) i 0 = 1/7?
5) Remove the brackets from
a) (abc i 2) i 2 = abc i 4?
b) (xy i 2 * z i 3) i 2 = xyz i 12?
c) (8x i 2) i -3 = 8x i -6?
6) Express each of the following numbers in scientific notation:
a) 5792
b) 98,4
c) 0,001
d) -66,667
(forstår ikke)
a) z i 5 / 5 i -5
b) z i 0 = 1?
c) z i 8 * z i 6 / z i 14 = z i 0 = 1 ?
2) Evaluate
a) 0,25 i 1/2 = 0,5
b) 4096 i 1/3 = 16
c) 2601 i 1/2 = 51
d) 16 i -1/2 = 0,15
3) Simplify
x i 8 * x i -3 / x i -5 * xi 2
4)
Find the value of (1/7) i 0 = 1/7?
5) Remove the brackets from
a) (abc i 2) i 2 = abc i 4?
b) (xy i 2 * z i 3) i 2 = xyz i 12?
c) (8x i 2) i -3 = 8x i -6?
6) Express each of the following numbers in scientific notation:
a) 5792
b) 98,4
c) 0,001
d) -66,667
(forstår ikke)
Skriv et svar til: spandfuld opgaver :b !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
