Matematik
Hjælp til integral! Haster
27. september 2006 af
hackerjohn (Slettet)
jeg har brug for én der kan hjælpe mig til hvorn jeg beregner dette integrale.. skriv helst mange mellemregninger ;D
1
S (x+e^x)^2 dx
0
På forhånd tak!
1
S (x+e^x)^2 dx
0
På forhånd tak!
Svar #2
27. september 2006 af sigmund (Slettet)
Jeg vil ikke lave opgaven for dig, men jeg kan hjælpe dig i gang.
Først bruger du kvadratsætningen til at udregne integranden. Dernæst beregner du integralet af hvert af de tre led.
Først bruger du kvadratsætningen til at udregne integranden. Dernæst beregner du integralet af hvert af de tre led.
Svar #3
27. september 2006 af mathon
#2
suppleret:
S(x+e^x)^2 dx =
S x^2dx + S 2xe^xdx + Se^(2x)dx =? ...
suppleret:
S(x+e^x)^2 dx =
S x^2dx + S 2xe^xdx + Se^(2x)dx =? ...
Svar #4
27. september 2006 af hackerjohn (Slettet)
tak meen jeg kan ikke finde samfunktionen af 2xe^x
er det produkt integation?
er det produkt integation?
Skriv et svar til: Hjælp til integral! Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
