Matematik
Merit-HB_tjek på stamfunktion/tangent_forståelse
28. september 2006 af
mathon
...som opfølgning på din "påståede" forståelse - jævnfør
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=260474
kan du i nedenstående opgave tjekke, om den holder:
Stamfunktionen
F(x) = x^3-3x^2+k
har linjen
y = 5 – 3x
som tangent.
Bestem stamfunktionen F(x).
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=260474
kan du i nedenstående opgave tjekke, om den holder:
Stamfunktionen
F(x) = x^3-3x^2+k
har linjen
y = 5 – 3x
som tangent.
Bestem stamfunktionen F(x).
Skriv et svar til: Merit-HB_tjek på stamfunktion/tangent_forståelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
