Matematik
116*
01. oktober 2006 af
Den.... (Slettet)
Kan godt bruge et hint!
Bestem en regneforskrift for den stamfunktion F til
f(x) = x + cosx + 4
Hvis graf går gennem (0,2)
Bestem en regneforskrift for den stamfunktion F til
f(x) = x + cosx + 4
Hvis graf går gennem (0,2)
Svar #2
01. oktober 2006 af Waterhouse (Slettet)
Først integrerer du f, og får en funktion der ender med et konstantled.
Herefter sætter du så x=0 og y=2 i den funktion du har fået, og kan herved bestemme k.
Herefter sætter du så x=0 og y=2 i den funktion du har fået, og kan herved bestemme k.
Skriv et svar til: 116*
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
