Andre fag

Artikel

02. oktober 2006 af IIII (Slettet)
Goddag alle sammen. Jeg støtte på noget engelsk da jeg ikke kan engelsk vil det være besværligt for mig at læse det. Er der nogle der kan/vil oversætte det til dansk, sådan jeg kan forstå det.

Our product has been available in the UK Market for several years now, during which time it has become an accepted part of packaging. Most of this material is, of course, used together with a waterproof material, and we are wondering therefore, whether this material might be of interest to you.

Svar #1
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

Jeg bedte om hjælp?

Svar #2
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

Vor produktet har en disponibel i UK Markedet til adskillige år nu i løbet af hvilken tid det har blive en accepteret del af pakken. Fleste af dette matriale er, af kurs brugt sammen med et vandbevis matriale, og vi er overasket derfor om dette matriale magt være af intresse til dig.

Er det sådan ??

Svar #3
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#1 Og så? Du har ikke krav på det, og det tyder med stor sandsynlighed på, at du ikke er taknemmelig for den hjælp du for, idet du forventer at vi alle samles og hjælper dig!

Indlæg som #1 og 3 gør, at jeg ikke ønsker at hjælpe nu (jeg er formentlig ikke alene om det)!

Dog har du selv forsøgt i #2. Havde du gjort det fra starten, og undladt #1 og 3, havde du nok allerede fået et (eller flere) brugbare svar. Dertil synes jeg dog ikke det ser ud som noget du seriøst har forsøgt at oversætte i #2, da det jo tydeligt ikke giver nogen mening på dansk.

Svar #5
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

Jeg er taknemlig og positiv jeg undskylder..

Svar #6
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

for min uprofessionelle opførsel.

Svar #7
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

Jeg er meget ked af at jeg opførte mig uprof. lige før.. Jeg gør det aldrig igen, vil I være venlige at hjælpe mig nu?

Svar #8
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

tak for ingen ting

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. oktober 2006 af eksamenshaj (Slettet)

#7
Hvis man unsskylder for at få sin vilje, lærer man så noget?

Svar #10
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

Der er jo ikke andet at gøre..

Svar #11
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

Vil du have at jeg skal ligge ned på knæ og bede ?

Brugbart svar (0)

Svar #12
02. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#9 Der har IIII vist selv svaret på med indlæg #7 og 8 (der ovenikøbet bryder løftet i #7)...

Svar #13
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

jamen jeg ventede i lang tid :(

Svar #14
02. oktober 2006 af IIII (Slettet)

og nej jeg er ikke sikker på at I hjælper nej overhovedet ikke..

Brugbart svar (0)

Svar #15
02. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#13 "jamen jeg ventede i lang tid"

Tillad mig at stille tiderne for dine indlæg op:
#0 19:12:12
^
Δ=14:09
ν
#1 19:26:21
^
Δ=09:36
ν
#2 21:35:57
^
Δ=14:23
ν
#3 21:50:20
#5 21:57:57
^
Δ=00:17
ν
#6 21:58:14
^
Δ=08:52
ν
#7 22:07:06
^
Δ=26:32
ν
#8 22:33:38
#10 22:35:57
^
Δ=00:39
ν
#11 22:36:36
^
Δ=02:42
ν
#13 22:39:18
^
Δ=00:26
ν
#14 22:39:44

Det kan godt være det virker som lang tid at vente på et svar, men det er det ikke. Siden hér, er et forum, ikke en chat. I en chat ville det være lang tid at vente 20 minuter på svar, men i et forum bør man være tilfreds, hvis man får svar samme dag!

Brugbart svar (0)

Svar #16
02. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Hmm nårmalt kan man godt sætte tegn ind, hvis man ikke bruger deres html kode, men åbentbart ikke disse.
ν = modsat ^
Δ = Delta

Brugbart svar (0)

Svar #17
02. oktober 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Our product has been available in the UK Market for several years now, during which time it has become an accepted part of packaging. Most of this material is, of course, used together with a waterproof material, and we are wondering therefore, whether this material might be of interest to you

Dansk:
Vor PRODUKT HAR VÆRET TILGÆNGELIG PÅ DET ENGELSKE MARKED I adskillige(FLERE) år nu i løbet af hvilken tid det ER BLEVET en accepteret del af pakken(INDPAKNINGEN?). DE MESTE af dette matriale er, SELVFØLGELIG brugt (ANVENDT) sammen med et VANDFAST matriale, og vi UNDRER OS derfor om dette matriale MÅTTE HAVE DIN intresse.

Så er det rettet/oversat, og du bør idet mindste tage et ordentlig kik på det. Mange af tingene er oversat direkte, som om du har smidt det ind i et oversættelsesprogram(!?). Samtidig kunne det godt lyde som noget til skolen (handelsbrev?)... Anyway her er det. Og så HUSK at læse reglerne igennem inden du opretter en ny tråd næste gang, og lad dette minde dig om den skriftlige fremtoning herinde.

Skriv et svar til: Artikel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.