Matematik

f(x)=0

03. oktober 2006 af 1Lise1 (Slettet)
hvordan løser jeg f(x)=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2006 af Leah (Slettet)

Det kommer an på det forrige resultat

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2006 af mathon

...hvis du lige gad at oplyse hvad f(x) er lig med?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2006 af Nicklas.sk (Slettet)

Du må først have et udtryk for f(x), eller kan det være ligegyldigt at tale om f(x) = 0.
Hvis du fx har en andengradsligning, vil polynomiets rødder være f(x)=0.
Står opgaven ikke i forbindelse med nogle andre oplysninger om f(x)?

Svar #4
03. oktober 2006 af 1Lise1 (Slettet)

jo jeg ved at f(x)= -0x^2+17x-300 for 0<=x<=200

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2006 af mathon

...-0x^2+17x-300
skal der stå -0x^2?????

Svar #6
03. oktober 2006 af 1Lise1 (Slettet)

nej havde vist lige misset et tal det er: f(x)-0,1x^2+17x-300

Skriv et svar til: f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.