Engelsk
rettelse af grammatiske og ordstillingsfejl i engelsk
03. oktober 2006 af
Mona (Slettet)
When you here about horror you probably think at something scarry or something discusting.
Horror is one of those genrer that gives you scarry feelings and make you think on a different and scarry way.
These two pictures expresses their feelings and acts at the same way, but maybe they aren’t expressing it on the same qualities. The girl is standing outside while the boy and the “ boogyman” are standind inside a room. They have all choked faces, it is like that they are looking at something they haven’t expected, or that they are choked of something they have seen or had happened. I probably think that the boy are choked and afraid of what is going to happened with him or what the “boogyman” is going to do with him.
The girl looks choked, as if she had seen a ghost, but I think that she is playing with her team, and that the other team had scored a goal on them and that was the last thought she had expected. Therefor is she choked. And the “boogyman”.
Horror is one of those genrer that gives you scarry feelings and make you think on a different and scarry way.
These two pictures expresses their feelings and acts at the same way, but maybe they aren’t expressing it on the same qualities. The girl is standing outside while the boy and the “ boogyman” are standind inside a room. They have all choked faces, it is like that they are looking at something they haven’t expected, or that they are choked of something they have seen or had happened. I probably think that the boy are choked and afraid of what is going to happened with him or what the “boogyman” is going to do with him.
The girl looks choked, as if she had seen a ghost, but I think that she is playing with her team, and that the other team had scored a goal on them and that was the last thought she had expected. Therefor is she choked. And the “boogyman”.
Svar #3
03. oktober 2006 af Katrine (Slettet)
you think OF something
scarry = scary
genrer = genres
osv. Kør den lige igennem for stavefejl.
scarry = scary
genrer = genres
osv. Kør den lige igennem for stavefejl.
Svar #4
03. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)
Kiggede den lige hurtigt igennem.
Stavefejl:
discusting --> disgusting
expresses --> express
Andet:
"and the “ boogyman” are standind inside a room" --> "and the “ boogyman” is standing inside a room."
"that the boy are choked" --> "that the boy is choked"
"going to happened with him" --> "going to happen with him"
"Therefor is she choked" -->"Therefore she is choked"
:-) Derudover en god bunke af kommafejl.
Stavefejl:
discusting --> disgusting
expresses --> express
Andet:
"and the “ boogyman” are standind inside a room" --> "and the “ boogyman” is standing inside a room."
"that the boy are choked" --> "that the boy is choked"
"going to happened with him" --> "going to happen with him"
"Therefor is she choked" -->"Therefore she is choked"
:-) Derudover en god bunke af kommafejl.
Svar #6
03. oktober 2006 af Stillborn (Slettet)
When you hear about horror you probably think of something scary or something discgusting.
Horror is one of those genres that give you scary (alternativt: “frightening”) feelings and make you think in a different and scary way.
These two pictures express their (er det billedernes følelser, eller fotografens/malerens?) feelings and acts at the same way, but maybe they aren’t expressing it on the same qualities (på de samme kvaliteter? Hvad er den danske sætning?). The girl is standing outside while the boy and the “ boogeyman” are standing inside a room. They all have choked (kvalte/grædefærdige (choked up) eller chokerede? Du har skrevet det første.) faces, it is like they are looking at something they hadn’t expected, or that they are shocked by something they have seen or has happened. I think that the boy probably is shocked and afraid of what is going to happen to him or what the “boogeyman” is going to do with him.
The girl looks shocked, as if she has seen a ghost, but I think that she is playing with her team, and that the other team has scored a goal and that was the last thing she had expected. Therefore she is shocked. And the “boogeyman”(Den sidste sætning giver ingen mening for sig selv)
Jeg har rettet teksten igennem, men også stillet nogle spørgsmål. Kig den igennem, og svar evt., så skal jeg gerne rette den endnu en gang.
Skift desuden eventuelt “shocked” ud med “afraid”, “frightened” eller “scared” et par steder, da det kan dræbe teksten at bruge de samme ord igen og igen.
Horror is one of those genres that give you scary (alternativt: “frightening”) feelings and make you think in a different and scary way.
These two pictures express their (er det billedernes følelser, eller fotografens/malerens?) feelings and acts at the same way, but maybe they aren’t expressing it on the same qualities (på de samme kvaliteter? Hvad er den danske sætning?). The girl is standing outside while the boy and the “ boogeyman” are standing inside a room. They all have choked (kvalte/grædefærdige (choked up) eller chokerede? Du har skrevet det første.) faces, it is like they are looking at something they hadn’t expected, or that they are shocked by something they have seen or has happened. I think that the boy probably is shocked and afraid of what is going to happen to him or what the “boogeyman” is going to do with him.
The girl looks shocked, as if she has seen a ghost, but I think that she is playing with her team, and that the other team has scored a goal and that was the last thing she had expected. Therefore she is shocked. And the “boogeyman”(Den sidste sætning giver ingen mening for sig selv)
Jeg har rettet teksten igennem, men også stillet nogle spørgsmål. Kig den igennem, og svar evt., så skal jeg gerne rette den endnu en gang.
Skift desuden eventuelt “shocked” ud med “afraid”, “frightened” eller “scared” et par steder, da det kan dræbe teksten at bruge de samme ord igen og igen.
Skriv et svar til: rettelse af grammatiske og ordstillingsfejl i engelsk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
