Matematik
Integrale
03. oktober 2006 af
Hilano (Slettet)
Hej,
Nogen der kan hjælpe mig med, hvordan man bestemmer integralet af følgende?
integraletegn 2cos(x) / 2+sin(x) *dx
Jeg har ikke styr på hvordan man gør, uden brug af lommeregner?
:)
Nogen der kan hjælpe mig med, hvordan man bestemmer integralet af følgende?
integraletegn 2cos(x) / 2+sin(x) *dx
Jeg har ikke styr på hvordan man gør, uden brug af lommeregner?
:)
Svar #1
03. oktober 2006 af frk-clausen (Slettet)
har du lært hvordan man integrerer ved hjælp af substitutionsmetoden ?
Så ville jeg nok sætte t=2+sin(x)
håber det hjalp
Så ville jeg nok sætte t=2+sin(x)
håber det hjalp
Svar #2
03. oktober 2006 af Waterhouse (Slettet)
Husk paranteserne - det du har skrevet der, betyder
S 2*cos(x)/2 + sin(x) dx =
S cos(x) + sin(x) dx =
S cos(x) dx + S sin(x) dx
S 2*cos(x)/2 + sin(x) dx =
S cos(x) + sin(x) dx =
S cos(x) dx + S sin(x) dx
Svar #4
03. oktober 2006 af Hilano (Slettet)
Jeg mener
S (2*cos(x)) / (2+sin(x))
Det med at sætte t = 2+sin(x) har vi gjort i nogle eksempler, men der har vi også haft en hvor den nederste differentieret gav den øverste?
S (2*cos(x)) / (2+sin(x))
Det med at sætte t = 2+sin(x) har vi gjort i nogle eksempler, men der har vi også haft en hvor den nederste differentieret gav den øverste?
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
