Matematik
eksponentiel finktion
03. oktober 2006 af
1Lise1 (Slettet)
hvordan løser jeg -0,1x^2+17x-300=0 ??
Svar #3
03. oktober 2006 af ibibib (Slettet)
Det er ikke en eksponentiel funktion. Det er en andengradsligning, hvor
a = -0,1
b = 17
c = -300
Løsningsformlen er
x = (-b+-sqrt(d))/(2a),
hvor d = b²-4ac
a = -0,1
b = 17
c = -300
Løsningsformlen er
x = (-b+-sqrt(d))/(2a),
hvor d = b²-4ac
Svar #4
03. oktober 2006 af Mathilde S. (Slettet)
Kan man reducere denne opgave ? Og hvordan ? :
5 x+2 x
( _ - __ )( _ )
x 3 4
5 x+2 x
( _ - __ )( _ )
x 3 4
Skriv et svar til: eksponentiel finktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
