Matematik
Retningsvektor??
19. februar 2004 af
sunderland (Slettet)
Hvordan finder jeg parameterfremstillingen for en linje, når jeg har 2 punkter:
P(1,0,0) og Q(2,0,1) ????
PÅ forhånd tak for hjælpen.
P(1,0,0) og Q(2,0,1) ????
PÅ forhånd tak for hjælpen.
Svar #1
20. februar 2004 af Mille (Slettet)
Hej...
Du finder retningsvektoren ved at "prikke" de to punkter. Punktet der indgår i parameterfremstillingen, er bare P eller Q.
Håber det hjalp... :o)
Du finder retningsvektoren ved at "prikke" de to punkter. Punktet der indgår i parameterfremstillingen, er bare P eller Q.
Håber det hjalp... :o)
Svar #2
20. februar 2004 af sigmund (Slettet)
Du finder retningsvektoren ved at finde differensen mellem de to punkter. I det her tilfælde bliver retningvektoren (1,0,0)-(2,0,1)=(1-2,0-0,0-1)=(-1,0,-1). En, blandt mange, parameterfremstilling for linien bliver så: (x,y,z)=(1,0,0)+t*(-1,0,-1).
Skriv et svar til: Retningsvektor??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
