Matematik
Skæringspunkter
04. oktober 2006 af
pox (Slettet)
Hejsa :)
Jeg sidder lige med en matematik-opgave som jeg ikke helt kan finde ud af, håber i kan hjælpe mig lidt på vej.
Opgaven:
Funktionerne f og g er givet ved:
f(x)=-2x^2-0,5x-3 og g(x)=4,2x-5
Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for f og g.
Mange tak :)
Jeg sidder lige med en matematik-opgave som jeg ikke helt kan finde ud af, håber i kan hjælpe mig lidt på vej.
Opgaven:
Funktionerne f og g er givet ved:
f(x)=-2x^2-0,5x-3 og g(x)=4,2x-5
Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for f og g.
Mange tak :)
Svar #1
04. oktober 2006 af pox (Slettet)
ahh, sæt ligningerne op mod hinanden, så det bliver en andengradsligning, så har jeg fundet ud af det :P
Skriv et svar til: Skæringspunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
