Matematik
Isolering
04. oktober 2006 af
pox (Slettet)
Plz hjælp med at isolere x
800 mL = (1600/x) + 2pi * x^2
800 mL = (1600/x) + 2pi * x^2
Svar #2
04. oktober 2006 af bih1987 (Slettet)
1# er forkert der står islorer x og det er der ikke gjordt!
pox er du sikker på at du har skrevet opgaven rigtigt. jeg har prøvet at gøre det i hånden men kunne ikke finde ud af det og så prøvede jeg på mathcad men det giver ikke noget resultat.
pox er du sikker på at du har skrevet opgaven rigtigt. jeg har prøvet at gøre det i hånden men kunne ikke finde ud af det og så prøvede jeg på mathcad men det giver ikke noget resultat.
Svar #3
04. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
For at gøre det mere overskueligt, indføres følgende forkortelser for konstanterne:
800 mL := a
1600 := b
2*pi := c
Så har vi ligningen
a = b/x - cx² =>
ax = b - cx³ =>
cx³ + ax - b = 0
for x != 0. For at løse denne tredjegradsligning, brug af nedenstående side:
http://hostsrv.com/webmab/app1/MSP/quickmath/02/page
Generate?site=quickmath&s1=equations&s2=solve&s3=basic
Jeg har kappet linket over for ikke at ødelægge strukturen på siden.
For at gøre det mere overskueligt, indføres følgende forkortelser for konstanterne:
800 mL := a
1600 := b
2*pi := c
Så har vi ligningen
a = b/x - cx² =>
ax = b - cx³ =>
cx³ + ax - b = 0
for x != 0. For at løse denne tredjegradsligning, brug af nedenstående side:
http://hostsrv.com/webmab/app1/MSP/quickmath/02/page
Generate?site=quickmath&s1=equations&s2=solve&s3=basic
Jeg har kappet linket over for ikke at ødelægge strukturen på siden.
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
