Matematik
f(x)=-x^2+bx+c Bestem b & c
08. oktober 2006 af
cob (Slettet)
Hejsa til alle jer dygtige matematikere.
Er der nogen der tør vove sig ud i at forklare en studerende hvordan man bestemmer b & c ud fra grafen f(x)=-x^2+bx+c hvor toppunktet ligger i (2,1)
Med venlig hilsen
Er der nogen der tør vove sig ud i at forklare en studerende hvordan man bestemmer b & c ud fra grafen f(x)=-x^2+bx+c hvor toppunktet ligger i (2,1)
Med venlig hilsen
Svar #1
08. oktober 2006 af Benjamin. (Slettet)
Du kan bruge formlen for toppunktets koordinater.
x = -b/2a
y = -d/4a
Du har fået opgivet x, y og a. Af dem finder du b, og når du har b, kan du regne c.
x = -b/2a
y = -d/4a
Du har fået opgivet x, y og a. Af dem finder du b, og når du har b, kan du regne c.
Skriv et svar til: f(x)=-x^2+bx+c Bestem b & c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
