Matematik

Finde nulpunkter af f(x) = x^4 - 2x^3 + 2x

08. oktober 2006 af GuffeHamSelv (Slettet)
hey, er igen i problemer.. hvorn dælen skal jeg bære mig ad med at finde f(x) = 0 af f(x) = x^4 - 2x^3 + 2x

på forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2006 af McMaster (Slettet)

Umiddelbart ligner det en opgave for grafregneren!

Svar #2
08. oktober 2006 af GuffeHamSelv (Slettet)

hvad vil det sige? :) kan det ikke lade sig gøre at regne den ud selv, så man kan få opstillet hvordan man gør?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2006 af mathon

x^4 - 2x^3 + 2x = 0

x(x^3 - 2x^2 + 2) = 0

en løsning er x=0

x^3 - 2x^2 + 2= kan du kun løse grafisk
x = -0.839287
(der er ikke flere løsninger (kan ses grafisk)

Skriv et svar til: Finde nulpunkter af f(x) = x^4 - 2x^3 + 2x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.