Fysik
gitterkonstanten
08. oktober 2006 af
Chimmi (Slettet)
Gult lys fra en natriumlampe sendes gennem et gitter med 300 ridser pr.mm. Lyset har bølgelængden 589 nm.
- Beregn gitterkonstanten i nm.
Jeg ved, at 1mm= 10^6nm
så siger jeg: (1/300)*10^6= 1000/3 nm. Kan det passe?Er lidt usikker...
- Beregn gitterkonstanten i nm.
Jeg ved, at 1mm= 10^6nm
så siger jeg: (1/300)*10^6= 1000/3 nm. Kan det passe?Er lidt usikker...
Svar #2
08. oktober 2006 af Chimmi (Slettet)
Hvilen vinkel? Det har jeg ikk fået oplyst noget om..
Jeg spørger bare om det kan passe at gitterkonstanten skal være 10000/3. Hov en lille fejl ovenfor. Svaret som jeg har fået er IKKE 1000/3 men 10000/3. Vil gerne vide om det r rigtigt eller forkert, så jeg kan gå videre med resten af opg.
Jeg spørger bare om det kan passe at gitterkonstanten skal være 10000/3. Hov en lille fejl ovenfor. Svaret som jeg har fået er IKKE 1000/3 men 10000/3. Vil gerne vide om det r rigtigt eller forkert, så jeg kan gå videre med resten af opg.
Skriv et svar til: gitterkonstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
