Kemi

natriumhydrogencarbonat

10. oktober 2006 af newroz (Slettet)
hej
jeg har kemi om natriumhydrogencarbonat hvor vi skulle lave en forsøg til det
spørgesmålet er
antag derefter at omdannelsen af nahco3 sker efter reaktionsskema b
beregn massen af nahco3
b som er

nahco3 pil 2na2o+ h2o+ co2

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2006 af mathon

2NaHCO3 --> Na2O + H2O + 2CO2

1 mol NaHCO3 = 23_g+1_g+12_g+3*16_g = 23_g+1_g+12_g+48_g = 84_g

Skriv et svar til: natriumhydrogencarbonat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.