Matematik

diff.kvo.

10. oktober 2006 af GymEleven (Slettet)
Halløjsa!

Er der nogen der lige kan hjælpe mig lidt:

Bestem en ligning for den tangent, der er parallel med 3y+27=9x

???

Please.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2006 af Duffy

Tangent til hvad?

Svar #2
10. oktober 2006 af GymEleven (Slettet)

Bestem en ligning for den tangent, der er parallel med 3y+27=9x

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2006 af Ronson76 (Slettet)

Underlig opgave. Tror de mener følgende:

Isoler y: y = 3x-9

Alle ligninger der hedder y = 3x + k er dermed tangent til 3y+27 = 9x.

Svar #4
10. oktober 2006 af GymEleven (Slettet)

Hehe, ja!

Men tak!

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2006 af allan_sim

#3.
Hm...

#0.
Jeg tror igen, du mangler at give os oplysninger fra tidligere i opgaven. Skriv altid hele opgaveteksten, hvis du vil forvente at modtage kvalificeret hjælp.

Skriv et svar til: diff.kvo.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.