Matematik

lidt enkel

12. oktober 2006 af Sinz (Slettet)
2sin v = -3
2cos v = -2


Mit bud:

2sin v = -3

sin v (-3/2) = -1,5

< v sin-1(-1,5) Ingen løsning = sin < 1


2cos v = -2

cos v -2/2 = -1

< v cos-1(-1) = 180

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Ja, hvis opgaven går ud på at isolere v.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2006 af mathon

divider venstre- og højresider:

tan(v) = 1.5 v € [0;2*pi[ \ {90°+p*180°} og p € Z

v = 56.3099° + p*180°

Skriv et svar til: lidt enkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.