Matematik
Annuitetsopsparing
12. oktober 2006 af
Kamper23 (Slettet)
På en annuitetsopsparing indbetales et bestemt beløb hver måned. Renten er 0,4% pr. måned. Umiddelbart efter indbetaling nr. 20 står der 9.350,35 kr. på kontoen.
Beregn størrelsen af den månedlige indbetaling! (??)
Hjælp, tak tak tak!
Beregn størrelsen af den månedlige indbetaling! (??)
Hjælp, tak tak tak!
Svar #1
12. oktober 2006 af mathon
An = y/r*((1+r)^n -1)
930.35 = y/0.004*(1.004^20 - 1)
y = 930.35*0.004/[1.004^20 - 1]
930.35 = y/0.004*(1.004^20 - 1)
y = 930.35*0.004/[1.004^20 - 1]
Svar #2
12. oktober 2006 af Kamper23 (Slettet)
Jeg ved, at resultatet skal give 450. Men det kan jeg altså ikke få det til vha. din formel.
Svar #4
12. oktober 2006 af Kamper23 (Slettet)
Får du det til 450? Eller også taster jeg bare helt forkert ind på min lommeregner.
Skriv et svar til: Annuitetsopsparing
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
