Matematik
Er helt blank.. hjælp!
19. oktober 2006 af
hackerjohn (Slettet)
f er bestemt ved:
f(x) = 6x * 0,4^x
For ethvert positivt tal t har punktmængden
M_t = {(x,y)|0 = x = t og 0 = y = f(x)}
et areal A_t
Beregn A_2
Og bestem lim (t->uendelig) A_t.
Er der nogen der kan hjælpe mig?? er helt væk i det.. kan ikke finde ud af hvordan jeg skal bære mig ad..
På forhånd tak!
f(x) = 6x * 0,4^x
For ethvert positivt tal t har punktmængden
M_t = {(x,y)|0 = x = t og 0 = y = f(x)}
et areal A_t
Beregn A_2
Og bestem lim (t->uendelig) A_t.
Er der nogen der kan hjælpe mig?? er helt væk i det.. kan ikke finde ud af hvordan jeg skal bære mig ad..
På forhånd tak!
Svar #1
19. oktober 2006 af hackerjohn (Slettet)
hov kan se at den ikke kan lave det der mindre/ligmed tegn.. men det skal være et </= hvor der står
M_t = {(x,y)|0 </= x </= t og 0 </= y </= f(x)}
sådan.. så er det rettet .. ;D
M_t = {(x,y)|0 </= x </= t og 0 </= y </= f(x)}
sådan.. så er det rettet .. ;D
Svar #2
19. oktober 2006 af hackerjohn (Slettet)
pis os.. den gider ikke at skrive det!!!
Det er 0 </= x </= t osv
Det er 0 </= x </= t osv
Skriv et svar til: Er helt blank.. hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
