Matematik
differential-regning
23. februar 2004 af
Lady in red (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe med med dette regnestykke? Hvad er (x^2*e^2-2xe^x+2e^x+k)'
Jeg skal have den til at give x^2*e^x
Men jeg får -e^x fpr meget...
Jeg skal have den til at give x^2*e^x
Men jeg får -e^x fpr meget...
Svar #2
24. februar 2004 af Lady in red (Slettet)
Min udregning ser sådan ud:
(x^2*e^2-2xe^x+2e^x+k)' = 2x*e^x+e^x*x^2-2(e^x+e^x*x)+e^x=
e^x*x^2-2e^x+e^x =
e^x*x^2-e^x
(x^2*e^2-2xe^x+2e^x+k)' = 2x*e^x+e^x*x^2-2(e^x+e^x*x)+e^x=
e^x*x^2-2e^x+e^x =
e^x*x^2-e^x
Skriv et svar til: differential-regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
