Matematik

t rigtigt isoleret?

22. oktober 2006 af FrederikXY (Slettet)
0,01263=1,6*(1+0,0048*t)
-206,68880=t

?rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2006 af iB (Slettet)

Regn følgende ud:
1,6*(1+0,,0048*(-206,68880))

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2006 af iB (Slettet)

Hov, der kom et komma for meget

-> 1,6*(1+0,0048*(-206,68880))

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#0:
Jeg får det til det samme.

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2006 af iB (Slettet)

Jammen så passer det jo, og du har regnet rigtig :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2006 af white_angel (Slettet)

t= -20,6689

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. oktober 2006 af iB (Slettet)

#5

?????????

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. oktober 2006 af white_angel (Slettet)

Ja , t =-20,6689 og ikke -206,68880


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. oktober 2006 af iB (Slettet)

#7
Nej

http://www.google.dk/search?hl=da&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Anb-NO%3Aofficial_s&q=1%2C6*%281%2B0%2C0048*%28-206%2C68880%29%29+&btnG=S%C3%B8g&meta=

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. oktober 2006 af iB (Slettet)

Hovsa, prøver igen:

http://korturl.dk/U8aFZ

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. oktober 2006 af white_angel (Slettet)

Jeg skrev 0,01263=1,6*(1+0,048*t) i stedet for
0,01263=1,6*(1+0,0048*t) . Det er derfor jeg fik forkert resultat.

Brugbart svar (0)

Svar #11
22. oktober 2006 af iB (Slettet)

#10

*iB sejrsdanser* ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #12
22. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Hehe.

Skriv et svar til: t rigtigt isoleret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.