Biologi
Fotosyntese + vandpest
22. oktober 2006 af
tanja-tunfisk (Slettet)
I vores opstilling havde vi 4 reagensglas hvor indholdet/forholdene varierede (men der var altid postevand, btb og danskvand):
1. reagensglas havde derudover lys og vandpest
2. lys minus vandpest
3. vandpest, minus lys
4. minus vandpest og lys
vores forsøg gik lidt galt, så hvilke farver ville hver enkelte reagensglas være farvet (pga. btb)?
på forhånd tak.!
1. reagensglas havde derudover lys og vandpest
2. lys minus vandpest
3. vandpest, minus lys
4. minus vandpest og lys
vores forsøg gik lidt galt, så hvilke farver ville hver enkelte reagensglas være farvet (pga. btb)?
på forhånd tak.!
Svar #1
22. oktober 2006 af sapiens (Slettet)
hehe :)
Så skriver man naturligvis i sin rapport, hvad der gik galt, hvorfor det gik galt, og hvad I kunne have gjort anderledes. Man får slag af læreren hvis man prøver at ændre på resultaterne...
Men hvad er det helt præcist btb er? Og hvilke farver er der "at vælge imellem"?
Så skriver man naturligvis i sin rapport, hvad der gik galt, hvorfor det gik galt, og hvad I kunne have gjort anderledes. Man får slag af læreren hvis man prøver at ændre på resultaterne...
Men hvad er det helt præcist btb er? Og hvilke farver er der "at vælge imellem"?
Svar #3
22. oktober 2006 af tanja-tunfisk (Slettet)
btb = bromthymolblåt
det er en idikator der slår om omking 6,0-7,6 (surt= gul og basisk = blåt)
vi må vel stadig godt skrive hvad det skulle havde været eller?
det er en idikator der slår om omking 6,0-7,6 (surt= gul og basisk = blåt)
vi må vel stadig godt skrive hvad det skulle havde været eller?
Skriv et svar til: Fotosyntese + vandpest
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
