Matematik

404error....(mat)

24. februar 2004 af 220986 (Slettet)
hej 404error....
kan du så hjælpe mig med denne:
f(x)= tan x * cos x ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)

Nu er spørgsm¨ålet jo ikke henført til mig, men jeg tager mig friheden at svare. Igen har du at gøre med produktfunktioner. DIfferentier tan(x) og gang det med cos(x). Det adderer du så med tan(x) * cos(x) differentieret. Se på formlen jeg skrev.

Svar #2
24. februar 2004 af 220986 (Slettet)

hvad siger du til:
tan(x)*-sin(x)+1+tanx^2*cos(x)...

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)

det er rigtigt...=)

Svar #4
24. februar 2004 af 220986 (Slettet)

kan man ikke lave mere på det...

Svar #5
24. februar 2004 af 220986 (Slettet)

altså gøre det pænere?

Svar #6
24. februar 2004 af 220986 (Slettet)

Og hvad siger du så til denne her:
f(x)=2sin(X) <=> f'(x)= 2cos(x)...

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)

tjo, du kunne jo i teorien godt bruge det andet udtryk for tanx differentieret og så forkorte cosx i tæller og nævner, men det er ganske overflødigt...

Svar #8
24. februar 2004 af 220986 (Slettet)

Er du der?

Brugbart svar (0)

Svar #9
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)

den næste er rigtig, men du skal bare bruge almindelig implikationstegn. Funktionen medfører den afledte og ikke omvendt..

Svar #10
24. februar 2004 af 220986 (Slettet)

Er det så rigtigt?
og lige en sidste:
f(x)=ln(sin(x)) <=> f'(x)=cos x/ sin x..
er det rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #11
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)

det er osse korrekt. Men husk => mellem ligningerne.. biimplikationstegn er noget vås =D

Svar #12
24. februar 2004 af 220986 (Slettet)

Fair nok...
Jeg er ikke helt dum!
tak for hjælpen...c";)
sov godt!

Brugbart svar (0)

Svar #13
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)

taksa!

Skriv et svar til: 404error....(mat)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.