Matematik
Differencering
24. februar 2004 af
Whoa (Slettet)
Hej, jeg kan ikke få den her til at passe:
(45000^2 - x^2)^0,5 -44925 = Fx(1348)
(45000^2 - x^2)^0,5 -44925 = Fx(1348)
Svar #4
24. februar 2004 af And(en) (Slettet)
jeg er heller ikke med... Mener du variablen x = 1348, for så giver det jo ikke mening at sætte lig med tegn, når du ikke sætter 1348 ind på x' plads på venstre side...(?)
Svar #5
25. februar 2004 af Whoa (Slettet)
Jo x = 1348
opgaven går ud på at finde hældningen et bestemt sted på en cirkel, og det skulle gerne kunne findes ved at differencere stykket ovenover.. håber det hjalp.
opgaven går ud på at finde hældningen et bestemt sted på en cirkel, og det skulle gerne kunne findes ved at differencere stykket ovenover.. håber det hjalp.
Svar #7
25. februar 2004 af erdos (Slettet)
OK... Jeg tyder opgaven til at være således:
Du bruger reglen for differentiation af en sammensat. Den ydre er x^0,5 og den indre er 45000^2 - x^2. -44925 er en konstant og forsvinder....
Når du har den afledte sætter du 1348 ind i denne og får så hældningen i x=1348.
Kalle
Du bruger reglen for differentiation af en sammensat. Den ydre er x^0,5 og den indre er 45000^2 - x^2. -44925 er en konstant og forsvinder....
Når du har den afledte sætter du 1348 ind i denne og får så hældningen i x=1348.
Kalle
Skriv et svar til: Differencering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
