Matematik
projektion
25. oktober 2006 af
parisa (Slettet)
Hey studis:)
Bestem koordinaterne til projektionen af punktet p(2,-2) på linjen 3x+y=-3
Jeg har fundet normal - og retningsvektoren til linjen. Dernæst har jeg med p og retningsvektoren fundet en ligning for den nye linje:
y=(x-8)/3 - rigtigt?
hvis ja, hvordan kommer jeg så videre herfra??
Bestem koordinaterne til projektionen af punktet p(2,-2) på linjen 3x+y=-3
Jeg har fundet normal - og retningsvektoren til linjen. Dernæst har jeg med p og retningsvektoren fundet en ligning for den nye linje:
y=(x-8)/3 - rigtigt?
hvis ja, hvordan kommer jeg så videre herfra??
Skriv et svar til: projektion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
