Matematik
Ubestemte integraler
26. oktober 2006 af
baaaay (Slettet)
Godaften!
Mit spørgsmål går i sin enkelthed ud på, om der skal adderes en konstant, når man finder et ubestemt integral?
Altså integral(f(x)) = F(x) (+ k) ?
Mvh. Jesper Bay
Mit spørgsmål går i sin enkelthed ud på, om der skal adderes en konstant, når man finder et ubestemt integral?
Altså integral(f(x)) = F(x) (+ k) ?
Mvh. Jesper Bay
Svar #1
26. oktober 2006 af dnadan (Slettet)
Helt korrekt...
S f(x) dx = F(x)+k
Hvor k er integrationskonstanten
S f(x) dx = F(x)+k
Hvor k er integrationskonstanten
Svar #2
26. oktober 2006 af baaaay (Slettet)
Jeg takker mange gange! Og så vil jeg gå videre med min matematikaflevering :P
Skriv et svar til: Ubestemte integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
