Matematik
opg..
29. oktober 2006 af
FrederikXY (Slettet)
Hvordan takler jeg denne opgave?`
"En funktion f er givet ved
f(x)=x^2-6x+10
En punktmængde M er bestemt ved
{(x,y)|f(x)</=y</=2}
-Beregn arealet af M.
-Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360grader om:
1) Førsteaksen
2)Linjen med ligningen y=2"
"En funktion f er givet ved
f(x)=x^2-6x+10
En punktmængde M er bestemt ved
{(x,y)|f(x)</=y</=2}
-Beregn arealet af M.
-Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360grader om:
1) Førsteaksen
2)Linjen med ligningen y=2"
Skriv et svar til: opg..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
