Matematik

Differentialligning "

01. november 2006 af brunekage (Slettet)
Bestem et andetgradspolynomium, der er løsning til differentialligning dy/dx=-y+3x^2+10

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2006 af Duffy

Bestem et andetgradspolynomium, der er løsning til differentialligning

dy/dx =-y + 3x^2 + 10

sæt y = ax^2+bx+c
og dy/dx = d(ax^2+bx+c)/dx

...og afstem herefter koefficienterne a, b og c.


Duffy

Skriv et svar til: Differentialligning "

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.