Matematik

Lignigsløsning

01. november 2006 af Lil' cat (Slettet)
Hvordan isolerer jeg x i denne ligning??

2ax0(x-x0)+ ax0^2=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2006 af Matkaj

Prøv selv at give dit bud så er jeg sikker på at folk nok skal komme med kommentarer :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2006 af bøvling (Slettet)

hva mener du når du skriver "2ax0" tænker på "0" om det er et nul...:o) eller et nedsænket nul!!!

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2006 af bøvling (Slettet)

for hvis det er et x(med nedsænket nul) så sådan her:

2ax0(x-x0)+ax0^2=0
<=>
x0-((ax0^2)/(2ax0))=x

forstået? :o)

Svar #4
01. november 2006 af Lil&#39; cat (Slettet)

Det er X med nedsænket nul..

Svar #5
01. november 2006 af Lil&#39; cat (Slettet)

Det jeg egentlig skal finde frem til er et koordinatsæt. Jeg ved at y=0, derfor er det sat til nul. Derfor skl jeg isolere x, så det bliver et enkelt tal.. Eller sådan noget, men jeg kan ikk få det til at passe..

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2006 af bøvling (Slettet)

men X er da isoleret så vidt som jeg kan se...!! ikke godt nok?

Svar #7
01. november 2006 af Lil&#39; cat (Slettet)

Jeg tænker bare på om man ikk kan gange paranteserne ud så det ser pænere ud??

Brugbart svar (0)

Svar #8
01. november 2006 af bøvling (Slettet)

det tror jeg ikke... :o)

hvor har du opgaven fra? en Mat opgave bog fra gym? så kan du lige skrive hvilket nummer den har:) så skal jeg se hvordan den står i bogen:D

Svar #9
01. november 2006 af Lil&#39; cat (Slettet)

Det er en hjemmeopg jeg har fået..Ved ikk hvilken bog den kommer fra, men nummeret er 232..

Svar #10
01. november 2006 af Lil&#39; cat (Slettet)

Altså jeg får det til:
x=ax0/2

Men ved ikk om det er helt hen i vejret..Har hørt at det skulle give 2,såå..

Skriv et svar til: Lignigsløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.