Matematik
Procentpoint
05. november 2006 af
IIII (Slettet)
Godmorgen alle sammen..
Ville I være venlige at hjælpe mig med 4 øvelser. Jeg har et bud til alle 4 øvelser.. Deraf kan I så hjælpe mig
Jeg vil være glad. Faget er Matematik.
Ærbødigst
IIII
http://peecee.dk/?id=10473
ø1 :
a Udregn indekstallene med 1992 som basisår.
a 9624/8648*100 = 111,28
9218/8648*100 = 106,59
10222/8648*100 = 118,200
10298/8648*100 = 119,07
8817/8648*100 = 101,95
b Angiv stigningen i procent fra 1992 - 1994
10298-8648 / 100 16,5 %
Ville I være venlige at hjælpe mig med 4 øvelser. Jeg har et bud til alle 4 øvelser.. Deraf kan I så hjælpe mig
Jeg vil være glad. Faget er Matematik.
Ærbødigst
IIII
http://peecee.dk/?id=10473
ø1 :
a Udregn indekstallene med 1992 som basisår.
a 9624/8648*100 = 111,28
9218/8648*100 = 106,59
10222/8648*100 = 118,200
10298/8648*100 = 119,07
8817/8648*100 = 101,95
b Angiv stigningen i procent fra 1992 - 1994
10298-8648 / 100 16,5 %
Svar #1
05. november 2006 af IIII (Slettet)
c) Indekstallet for 1996 oplyses til at være 114.4. Udregn antallet af solgte biografbilletter i 1996
no idea :(
Kunne I hjælpe hvis der var nogen som er online ?
no idea :(
Kunne I hjælpe hvis der var nogen som er online ?
Svar #2
05. november 2006 af IIII (Slettet)
hov jeg omformuler lige b
10298 - 8648 = 1650
1650/8648*100= 19 %
10298 - 8648 = 1650
1650/8648*100= 19 %
Skriv et svar til: Procentpoint
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
