Matematik
Skæringspunkt
08. november 2006 af
Hannibal den store (Slettet)
Hej
har lidt problemer med at finde skæringspunktet mellem ligningen y = 3x + 6 og cirklen (x-4)^2 + (y+2)^2
lidt hjælp ville være super?
Tak
har lidt problemer med at finde skæringspunktet mellem ligningen y = 3x + 6 og cirklen (x-4)^2 + (y+2)^2
lidt hjælp ville være super?
Tak
Svar #1
08. november 2006 af Lurch (Slettet)
Der mangler et eller andet i din cirkelligning...
indsæt i y = 3x + 6 i på y's plads i cirkelligningen, og da kan du finde de x hvor linien og cirklen skær
indsæt i y = 3x + 6 i på y's plads i cirkelligningen, og da kan du finde de x hvor linien og cirklen skær
Svar #2
08. november 2006 af Hannibal den store (Slettet)
ok.. tak..
ved ikk om det ændrer noet men cirklen sku rigtig hedde (x-4)^2 + (y+2)^2 = 50
Nu har jeg fundet x værdierne men hvordan kommer man så frem til y værdierne?
ved ikk om det ændrer noet men cirklen sku rigtig hedde (x-4)^2 + (y+2)^2 = 50
Nu har jeg fundet x værdierne men hvordan kommer man så frem til y værdierne?
Svar #3
08. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
#2.
For hver x-værdi bestemmes den tilhørende værdi af y ud fra liniens ligning.
y = ax + b
For hver x-værdi bestemmes den tilhørende værdi af y ud fra liniens ligning.
y = ax + b
Skriv et svar til: Skæringspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
