Matematik
Bekræftelse på en mat-opgave...c",)
29. februar 2004 af
220986 (Slettet)
Hej...
er dette rigtigt:
f(x)=cos (2x)
f'(x)=-sin(2x)*2 <=> f'(x)=-2sin(2x)...
takker på forhånd...
er dette rigtigt:
f(x)=cos (2x)
f'(x)=-sin(2x)*2 <=> f'(x)=-2sin(2x)...
takker på forhånd...
Skriv et svar til: Bekræftelse på en mat-opgave...c",)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
