Matematik
DIFFERentialligninger
09. november 2006 af
Kadafi (Slettet)
Undersøg om funktionen k(x)= 3y + 7 er løsning til dy/dx= y + 3.
Jeg er rimelig blank :S:)
Tak!
Jeg er rimelig blank :S:)
Tak!
Svar #1
09. november 2006 af Lurch (Slettet)
hint:
y=k(x)
dy(dx = k'(x)
hvis k(x) er løsning, så må den også passe ind i ligningen
dy/dx= y + 3
y=k(x)
dy(dx = k'(x)
hvis k(x) er løsning, så må den også passe ind i ligningen
dy/dx= y + 3
Skriv et svar til: DIFFERentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
