Matematik
den eksakte værdi af integralet
13. november 2006 af
mariaklara (Slettet)
hej jeg har brug for hjælp til denne opgave
jeg skal beregne den eksakte værdi af integralet
2
S (x^2-1)dx
-3
2_____________2
S (x^2-1)dx =S 1/3x^3 -x dx
-3___________ -3
jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme videre her fra
jeg skal beregne den eksakte værdi af integralet
2
S (x^2-1)dx
-3
2_____________2
S (x^2-1)dx =S 1/3x^3 -x dx
-3___________ -3
jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme videre her fra
Svar #1
13. november 2006 af sigmund (Slettet)
Du har stamfunktionen F(x) = 1/3*x^3-x. Integralet er så givet ved F(2)-F(-3).
Skriv et svar til: den eksakte værdi af integralet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
