Matematik
mat...-bekræftelse!
29. februar 2004 af
220986 (Slettet)
hej...
f(x)=2cos^2x - 1 <=>
f'(x)=-2*sin(x)*cos(x)....
er ovenstående korrekt?
f(x)=2cos^2x - 1 <=>
f'(x)=-2*sin(x)*cos(x)....
er ovenstående korrekt?
Svar #1
29. februar 2004 af Dominik Hasek (Slettet)
Øhh... nogle paranteser i udtrykket for f(x) vil hjælpe på det. Jeg kan ikke tyde det (ingen kritik!).
Svar #5
01. marts 2004 af Export (Slettet)
Nej, det er ikke korrekt. Det bliver
f'(x) = -4x*sin(x^2)
da det jo er en sammensat funktion!
f'(x) = -4x*sin(x^2)
da det jo er en sammensat funktion!
Skriv et svar til: mat...-bekræftelse!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
