Matematik

trigonometri

14. november 2006 af PC KOPAT (Slettet)
hej allesammmen .

min klasse og jeg skal arbejde med trigonmetri i næste uge.
ville spørge om der var nogle der gad at fortælle mig hvad det var og hvad man brugte det til osv.
jeg tænkte at det kunne være lidt rart med nået påforhåndsviden. hehe,..

venter svar fra de gode sjæle...

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

Til at regne manglene sider og vinkler ud i en trekant. ...kort fortalt.

Svar #2
14. november 2006 af PC KOPAT (Slettet)

OKAY..tak... du ka vel ikke sige det lidt detaljeret.. måske..??

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2006 af mathon

definition af vinkelfunktioner
se
http://peecee.dk/?id=5265

vinkelfunktionernes periodicitet:


sinus-relationen:
a/sin(a) = b/sin(b) = c/sin(c) = 2R

cosinus-relationen
c^2 = a^2+b^2-2*a*b*cos(C) + 2 analoge

(cos(x))^2 + (sin(x))^2 = 1


Svar #4
14. november 2006 af PC KOPAT (Slettet)

tak skal du have

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

#3.
Måske lige lovligt meget at lære om trigonometri ved start. Specielt grundformlen.

Det er en god ide at lære om "enhedscirklen" inden i begynder i næste uge. Du kan sikkert finde mange ting på internettet.

Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.