Matematik
"Ændringshastighed"
15. november 2006 af
Malfoy (Slettet)
Hej,
Nogler der kunen være søde at forklare denne opgave:
Koncentrationen c af et medicinsk præparat i blodet hos en patient er en aftagende funktion af tiden t målt i timer:
c = f(t) = 0,4 * e^(-1,25*t)
a) Bestem et udtryk for koncentrationens ændringshastighed som funktion af tiden t.
b) Beregn ændringshastigheden efter to timer.
På forhånd tak
Malfoy
ps. Denne opgave skal afleveres imorgen klokken 08:00, så det kunen være fedt at få hjælp noget før. Hvis ikke så må i MEGET gerne hjælpe mig alligevel :D
Nogler der kunen være søde at forklare denne opgave:
Koncentrationen c af et medicinsk præparat i blodet hos en patient er en aftagende funktion af tiden t målt i timer:
c = f(t) = 0,4 * e^(-1,25*t)
a) Bestem et udtryk for koncentrationens ændringshastighed som funktion af tiden t.
b) Beregn ændringshastigheden efter to timer.
På forhånd tak
Malfoy
ps. Denne opgave skal afleveres imorgen klokken 08:00, så det kunen være fedt at få hjælp noget før. Hvis ikke så må i MEGET gerne hjælpe mig alligevel :D
Svar #1
15. november 2006 af Malfoy (Slettet)
Hej,
Er der ikke nok nogle der kan hjælpe mig?
Jeg er i hvert fald kommet så langt indtil videre:
a) Dette kan jeg løse ved at difrentierer.
b) Dette kan vist også løses ved at difrentierer, men jeg kan desværre ikke finde ud af at difrentier udtrykket, derfor vil det være herligt, hvis nogle kunne hjælpe mig?
På forhånd tak
Malfoy
Er der ikke nok nogle der kan hjælpe mig?
Jeg er i hvert fald kommet så langt indtil videre:
a) Dette kan jeg løse ved at difrentierer.
b) Dette kan vist også løses ved at difrentierer, men jeg kan desværre ikke finde ud af at difrentier udtrykket, derfor vil det være herligt, hvis nogle kunne hjælpe mig?
På forhånd tak
Malfoy
Skriv et svar til: "Ændringshastighed"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
