Matematik

vinkel..?

16. november 2006 af claraa (Slettet)
hvordan beregner man en vinkel i en firkant..?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2006 af rebel (Slettet)

Det ville hjælpe hvis du gav lidt mere info om "firkanten"

Svar #2
18. november 2006 af claraa (Slettet)

En firkant ACDE, hvor AE=66 cm,DC=60 cm, AC=58 cm, vinkel C=73 grader.Hvor jeg også skulle finde AD som blev 70,20..Og nu skal jeg finde vinkel D i firkant ACDE..?

Svar #3
18. november 2006 af claraa (Slettet)

...?

Skriv et svar til: vinkel..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.