Matematik
differential regning hjælp
16. november 2006 af
kulfi (Slettet)
Hej
jeg skal finde h i følge funktion
A(h)=h^-1+2*h
Så har jeg gjort følgende
A´(h)=-1*h^-2 +2*h =>
A´(h)=0<=>1*h^-2 +2*h=0
Hvad gøre jeg så for at komme videre???
jeg skal finde h i følge funktion
A(h)=h^-1+2*h
Så har jeg gjort følgende
A´(h)=-1*h^-2 +2*h =>
A´(h)=0<=>1*h^-2 +2*h=0
Hvad gøre jeg så for at komme videre???
Skriv et svar til: differential regning hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
