Matematik
lineære
18. november 2006 af
newroz (Slettet)
hey
2
y = - --- x +3
7
c) Beregn x når y = 4 .
d) Vis hvordan man kan bruge tegningen til at kontrollere udregningen i c)
de to forstår jeg ik håber for svar
a) Udfyld et støttepunkts-skema og tegn grafen for funktionen.
kan jeg godt tag xen fra -4 til 4
er reslutat ik sådan
når det er -4 = 4,14
og -3 er = 3,85
2
y = - --- x +3
7
c) Beregn x når y = 4 .
d) Vis hvordan man kan bruge tegningen til at kontrollere udregningen i c)
de to forstår jeg ik håber for svar
a) Udfyld et støttepunkts-skema og tegn grafen for funktionen.
kan jeg godt tag xen fra -4 til 4
er reslutat ik sådan
når det er -4 = 4,14
og -3 er = 3,85
Svar #1
18. november 2006 af -Zeta- (Slettet)
c)
y = - (2/7) - x + 3?
Indsæt 4 istedet for y, og isoler x.
4 = - (2/7) - x + 3
y = - (2/7) - x + 3?
Indsæt 4 istedet for y, og isoler x.
4 = - (2/7) - x + 3
Skriv et svar til: lineære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
