Matematik
Integrale
19. november 2006 af
FrederikXY (Slettet)
Jeg skal regne integralet af dette... har prøvet alt... er også kommet til hvor jeg skal trække de to udtryk fra hinanden.. ved bare ikke hvad jeg skal gøre der...
0
S (e^2x)dx =[0,5*e^2x]=???
-k
0
S (e^2x)dx =[0,5*e^2x]=???
-k
Svar #3
19. november 2006 af FrederikXY (Slettet)
ja ok... det har jeg os skrevet... men derfra... jeg skal vel finde k på en eller anden måde før jeg ka få et tal ud af det?... hvis man overhovedet kan finde et tal??
Svar #4
19. november 2006 af dnadan (Slettet)
Du kunne finde tallet k, hvis du havde arealet af punktmængden(eller integralet af punktmængden)
Svar #5
19. november 2006 af FrederikXY (Slettet)
Tror netop det er aralet jeg skal finde..... så jeg kan faktisk ikke finde arealet som et tal?... men nærmere et udtryk..?
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
