Matematik
Ligninger
19. november 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Er disse ligninger rigtige og hvordan finder jeg grundmængden?
1) 10/x=5
L=50
2)x^2-4x=0
L=0
Er disse rigtige og hvordan vil i finde grundmængden?
1) 10/x=5
L=50
2)x^2-4x=0
L=0
Er disse rigtige og hvordan vil i finde grundmængden?
Svar #1
19. november 2006 af ibibib (Slettet)
1) Nej, løsningen er x=2.
Da du dividerer med x må x ikke være 0. Grundmængden er alle tal bortset fra 0.
2) Nej, der er to løsninger. Start med at sætte x uden for en parentes.
Da du dividerer med x må x ikke være 0. Grundmængden er alle tal bortset fra 0.
2) Nej, der er to løsninger. Start med at sætte x uden for en parentes.
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
