Matematik
hjælp med optimering!!
19. november 2006 af
...? (Slettet)
1. to tal x og y, gælder, at x+y =12. Bestem ved beregning x og y.
- så x^2+^y2 = 80
- så x^2+^y2 bliver mindst mulig
- så x^2+^y2 bliver størst mulig
2. en cirkel har tre indskrevne rektangler.
- så x^2+^y2 = 80
- så x^2+^y2 bliver mindst mulig
- så x^2+^y2 bliver størst mulig
2. en cirkel har tre indskrevne rektangler.
Svar #1
20. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det er et lidt sært indlæg!
1) Du skal naturligvis starte med selv at komme med velovervejede bud på løsninger.
2) Hvad betyder ^y2 og er pointen med den sidste linje?
Det er et lidt sært indlæg!
1) Du skal naturligvis starte med selv at komme med velovervejede bud på løsninger.
2) Hvad betyder ^y2 og er pointen med den sidste linje?
Svar #2
20. november 2006 af ...? (Slettet)
ja, det ved jeg.. jeg kom til at indsætte det som indlæg, men det var ik færdigt og har fundet ud af det nu..
Skriv et svar til: hjælp med optimering!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
